Şehit Murat Bek İlkokulu

Telefon : 03122442032
Belgegeçer : 03122442033
WEB https://muratbekio.meb.k12.tr
Adres : Erler Mah.Türk Kızılayı Cad. Kara Lojmanarı İçi No72/A 06790 Etimesgut/ANKARA
VİZYON : Vizyon; Çağın ihtiyaçlarını karşılayan ve gurur duyulan lider bir okul olmak.
MİSYON : Merak eden ve araştıran bir okul olarak, sahip olduğu milli değerler ışığında verdiği eğitimle; ahlâklı, üstün nitelikli, değişime ve gelişime açık, sorgulayıcı bireyler yetiştirmek ve içinde bulunduğu toplumun yararına sunmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.10 - 14.50
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Ankara merkezden ve Etimesgut merkezden okulumuza çok sık aralıklarla otobüs ve minibüslerle ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Erler Mahallesi Türk Kızılayı Caddesi Kara Lojmanları İçi No: 72/A Etimesgut
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 19 km İlçe Merkezine Uzaklık:4 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda halkoyunları çalışmaları yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı´ nın düzenlemiş olduğu" Bilişimle Üretim" projesi pilot okullarındandır.
Proje Çalışmaları : Okulumuzda "Sıfır Atık", ""Sağlıklı Beslenme" projeleri yürütülmetedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuzda e twinnig projeleri yürütülmektedir. Okulumuz "Avrupa Kalite Etiketi" almıştır.